Bosnian Arabic Bulgarian English German Italian Macedonian Russian Slovenian Spanish Turkish
Снять квартиру посуточно. Быстро снять посуточно квартиру в казани. Снять однокомнатную квартиру посуточно. Помощь в получении ипотеки. Удобное получение ипотеки в сбербанке. Что нужно для получения ипотеки. Отопление частного дома. Как сделать отопление частный дом схема. Частный дом монтаж отопления. Восстановление жесткого диска. Быстрое восстановление информации с жесткого диска. Восстановление данных жесткого диска программа. Кредит с плохой историей. Быстрые кредиты онлайн с плохой историей. Срочный кредит с плохой историей. В какой сервер играть в WOW. Топ world of warcraft серверы. Wow серверы pandaria. Круглопалочный станок чертежи. Круглопалочный станок купить дешево. Самодельный круглопалочный станок. Кредит на покупку квартиры. На долго взять кредит на квартиру. Кредит на покупку квартиры.

Klikni 'Sviđa mi se' i prati nas na Facebook-u!

Barska maslinijada privlači posjetioce iz BiH

maslinik lustracija 3618Turistička organizacija Bar u novembru organizuje najpopularniju barsku manifestaciju - Maslinijadu koja je posvećena 2.242 godine staroj maslini, koja je ujedno i najstarije stablo masline u Evropi.

Na ovoj manifestaciji koja je spoj dobre zabave i modućnosti degustacije lokalnih proizvoda očekuje se veliki boj posjetitelja, posebno iz Bosne i Hercegovine koji su rado viđeni gosti na crnogorskom primorju.

Osim toga u ovom periodu u Baru održavaju se poznate manifestacije poput Koštanijade, Festivala vina koji na pravi način oslikavaju tradicionalno nasljeće barske opštine.

Inače, grad Bar koji je ove godine zabilježio rekordnu posjetu turista za vrijeme ljetne sezone, u postsezoni svim turistima nudi raznovrstan sadržaj, među kojima se posebno izdvaja Panoramska ruta  na kojoj se može vidjeti spajanje Skadarskog jezera sa Jadranskim morem, što je jedna od najljepših prirodnih atrakcija ovog primorskog grada.

Takođe, cijene smještaja u ovom periodu su i te kako povoljne, pa se privatni smještaj može iznajmiti po cijeni od šest evra, hoteli na bazi polupansiona već od 20 evra i slično.

Primorski gradovi u postsezoni, a posebno za vrijeme novogodišnjih  praznika su idealan izbor za odmor i provod, a sudeći po sve većem broju gostiju iz Bosne i Hercegovine i Srbije, Bar je postala omiljena destinacija za uživanje.

Agro-Eko Magazin / agencije


Nasumični sadržaj